ce gatiti azi gospodinelor?
+6
gabriela
nicsor2009
Katrin
danutza17
rody_ms
floricica
10 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
buna gospodinele !
eu azi gatit ciorba de pui cu multaaa ceapa verde, leustean, marar si busuioc. Si cu cartofi noi. Gloria a papat cu pofta, ca nu facusem de citeva zile supite. Nu stiu cum la voi, dar la mine cind e sotul acasa parca sint mai neorganizata sau poate ii fac mai mult lui mancaruri pe plac ...... si mai deviez de la supitele noastre usurele
Ieri am gatit peste la cuptor cu cartofi. Prima data am pus la pestele copt leustean, insa ne-a placut enormmmmm. Foarte gustos. Daca nu ati incercat, va recomand s-o faceti.
eu azi gatit ciorba de pui cu multaaa ceapa verde, leustean, marar si busuioc. Si cu cartofi noi. Gloria a papat cu pofta, ca nu facusem de citeva zile supite. Nu stiu cum la voi, dar la mine cind e sotul acasa parca sint mai neorganizata sau poate ii fac mai mult lui mancaruri pe plac ...... si mai deviez de la supitele noastre usurele
Ieri am gatit peste la cuptor cu cartofi. Prima data am pus la pestele copt leustean, insa ne-a placut enormmmmm. Foarte gustos. Daca nu ati incercat, va recomand s-o faceti.
Katrin- Junior
- Mesaje : 253
Reputatie : 1
Data de inscriere : 21/02/2011
Varsta : 40
Localizare : Chisinau
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
[quote="rody_ms"]
cum mai creste Glory cum venim
Katrin a scris:noi azi am papat hrisca cu carne, care a ramas de ieri, si am mai facut dovlecei prajiti
ce bine arata. Katrin sa stii ca imi era dor de pozele tale. Cand vii pe la mine sa gatesti si le asezi in stilul tau original ?
cum mai creste Glory cum venim
Katrin- Junior
- Mesaje : 253
Reputatie : 1
Data de inscriere : 21/02/2011
Varsta : 40
Localizare : Chisinau
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
deci rody mai inebunit cu conservele tale de iarna
daca nu-mi dai toate retetele te alerg............si am viteza ca facui olecuta de atletism la viata mea
cum adica conserva cu fasole, ardei etc???
se pare ca-n ardeal sunt mai multe retete de conservare a legumelor peste iarna
deci fasolica aceea se face cam cum fac eu conopida cu smantana numai ca se pune si usturoi
nu-i greu, retete usoara si sincera sa fiu cred ca-i tare buna
joi intentionez sa merg in piata dupa capsune sa fac dulceata si sirop
sper ca au mai scazut preturiile si sa cumpar si eu 10 kg sa fac jumate dulceata jumate sirop bun pt copii si mami ca tati bea sirop de hamei
katrin de la tine mereu invat cate ceva
spre exemplu la mine in zona in ciorbe si supe se pune leustean si uneori patrunjel dar marar niciodata
am mai pus tarhon iar busuiocul eu il foloseam numai la mancaruriile cu sos de bulion alaturi de preferatul meu cimbru
si cum este cu pestele ala cu leustean? nu am auzit in viata mea de el dar sincera sa fiu imi face cu ochiul
inghit in sec acum si ma intreb ce tip de peste se preteaza cel mai bine la aceasta reteta?
daca nu-mi dai toate retetele te alerg............si am viteza ca facui olecuta de atletism la viata mea
cum adica conserva cu fasole, ardei etc???
se pare ca-n ardeal sunt mai multe retete de conservare a legumelor peste iarna
deci fasolica aceea se face cam cum fac eu conopida cu smantana numai ca se pune si usturoi
nu-i greu, retete usoara si sincera sa fiu cred ca-i tare buna
joi intentionez sa merg in piata dupa capsune sa fac dulceata si sirop
sper ca au mai scazut preturiile si sa cumpar si eu 10 kg sa fac jumate dulceata jumate sirop bun pt copii si mami ca tati bea sirop de hamei
katrin de la tine mereu invat cate ceva
spre exemplu la mine in zona in ciorbe si supe se pune leustean si uneori patrunjel dar marar niciodata
am mai pus tarhon iar busuiocul eu il foloseam numai la mancaruriile cu sos de bulion alaturi de preferatul meu cimbru
si cum este cu pestele ala cu leustean? nu am auzit in viata mea de el dar sincera sa fiu imi face cu ochiul
inghit in sec acum si ma intreb ce tip de peste se preteaza cel mai bine la aceasta reteta?
gabriela- Moderator
- Mesaje : 1493
Reputatie : 7
Data de inscriere : 22/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
Gabi cat costa la voi capsunile / ?
la noi costa a naibii de scump ... in banii vostri cca 10 lei..... nu stiu pentru noi e scump.... Noua ne-a dat o prieteca o ladita si am papat pe saturate, si am si facut citeva borcanase de dulceata... doar ca mi s-a primit cam zamoasa.... prima data am facut .... Tu cum o faci ? ce secreete sint pentru a nu fi asa zamoasa ?? Oricum, nu e nimic strasnic, o sa-i pun fetei in ceiut dimineata, asa ca pierduta, cred ca, nu sint
Pai cu leusteanul si eu pana acum il puneam doar in ciorbe, supe , insa acum aveam foarte mult ca imi daduse mama si imi era jale sa pun atata la congelat, si am aruncat si eu in peste si leustean pe linga marar si patrunjel. Eu am copt peste crap , asta am avut, l-am cumparat de la tara. Si am facut asa: Am taiat cartofii in 4, i-am pus in tava, am pus si pestele, am pus verdeturile toate, ceapa verde, usturoi taiat marunt, condimente, mirodenii, am stropit cu ulei, am amestecat si am dat la cuptor. Rezultatul : foarte gustos! doar ca putin a fost Ai mei ar mai fi papat, doar ca s-a terminat repede
Azi am facut dovlecei umpluti cu : carne de porc afumata, ceapa verde, usturoi, dovlecelul scobit, morcov ras, marar, patrunjel, ou crud si deasupra spre final le-am pus cascaval ras.
Iar la desert : tarta cu crema de cacao , cu decor de cirese, banane si fulgi de cocos.
[img][/img]
la noi costa a naibii de scump ... in banii vostri cca 10 lei..... nu stiu pentru noi e scump.... Noua ne-a dat o prieteca o ladita si am papat pe saturate, si am si facut citeva borcanase de dulceata... doar ca mi s-a primit cam zamoasa.... prima data am facut .... Tu cum o faci ? ce secreete sint pentru a nu fi asa zamoasa ?? Oricum, nu e nimic strasnic, o sa-i pun fetei in ceiut dimineata, asa ca pierduta, cred ca, nu sint
Pai cu leusteanul si eu pana acum il puneam doar in ciorbe, supe , insa acum aveam foarte mult ca imi daduse mama si imi era jale sa pun atata la congelat, si am aruncat si eu in peste si leustean pe linga marar si patrunjel. Eu am copt peste crap , asta am avut, l-am cumparat de la tara. Si am facut asa: Am taiat cartofii in 4, i-am pus in tava, am pus si pestele, am pus verdeturile toate, ceapa verde, usturoi taiat marunt, condimente, mirodenii, am stropit cu ulei, am amestecat si am dat la cuptor. Rezultatul : foarte gustos! doar ca putin a fost Ai mei ar mai fi papat, doar ca s-a terminat repede
Azi am facut dovlecei umpluti cu : carne de porc afumata, ceapa verde, usturoi, dovlecelul scobit, morcov ras, marar, patrunjel, ou crud si deasupra spre final le-am pus cascaval ras.
Iar la desert : tarta cu crema de cacao , cu decor de cirese, banane si fulgi de cocos.
[img][/img]
Katrin- Junior
- Mesaje : 253
Reputatie : 1
Data de inscriere : 21/02/2011
Varsta : 40
Localizare : Chisinau
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
multam de sfaturi
capsunele sunt scumpe si la noi, saptamana trecuta erau 7 lei kg acum eu sper ca s-au mai ieftinit ( cu toate ca nu cred) , dar cateva kg tot cumpar
despre dulceata eu o fierb mai mult sa iasa mai consistenta dar nici prea mult ca apoi o scoti cu bormasina din borcan
dupa ce o fierb 2 ore incep sa o incerc......pe o farfurie pun circa jumatate de lingurita de zeama , o las sa se raceasca si apoi cu marginea linguritei trasez o linie prin zeama , daca se impreuneaza iar inseamna ca nu-i facuta, daca ramane linia clara insemana ca-i gata..........asa incerc eu toate gemuriile si dulceturiile
eu fac si sirop din toate fructele pe care le fac si dulceata, este f bun bun cu apa minerala sau plata
capsunele sunt scumpe si la noi, saptamana trecuta erau 7 lei kg acum eu sper ca s-au mai ieftinit ( cu toate ca nu cred) , dar cateva kg tot cumpar
despre dulceata eu o fierb mai mult sa iasa mai consistenta dar nici prea mult ca apoi o scoti cu bormasina din borcan
dupa ce o fierb 2 ore incep sa o incerc......pe o farfurie pun circa jumatate de lingurita de zeama , o las sa se raceasca si apoi cu marginea linguritei trasez o linie prin zeama , daca se impreuneaza iar inseamna ca nu-i facuta, daca ramane linia clara insemana ca-i gata..........asa incerc eu toate gemuriile si dulceturiile
eu fac si sirop din toate fructele pe care le fac si dulceata, este f bun bun cu apa minerala sau plata
gabriela- Moderator
- Mesaje : 1493
Reputatie : 7
Data de inscriere : 22/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
rody deci am in farfurie fasole cu smantana si usturoi
mor de pofta dar este fuierbinte
katrin am gasit capsune la 4 lei /kg asa ca am cumparat pt dulceata si sirop
azi am cumparat o gramada de legume, este piata plina..........ce-mi place vara ca gasesti de toate
doar ca fructele parca nu sunt asa dulci ( cred ca datorita ploiloe abundente ca asa se zice ca atata apa spala din dulceata lor), am luat cirese si Calin mi-a zis sa le manac sanataoasa ca lui nu-i plac , sunt acre
asa ca astazi asta am gatit
si maine fac dulceta, sirop si o mare prajitura cu capsune ca dupa amiaza trebuoe sa plec si la calin la serbare
se simte mai bine asa ca cvom fi prezenti
mor de pofta dar este fuierbinte
katrin am gasit capsune la 4 lei /kg asa ca am cumparat pt dulceata si sirop
azi am cumparat o gramada de legume, este piata plina..........ce-mi place vara ca gasesti de toate
doar ca fructele parca nu sunt asa dulci ( cred ca datorita ploiloe abundente ca asa se zice ca atata apa spala din dulceata lor), am luat cirese si Calin mi-a zis sa le manac sanataoasa ca lui nu-i plac , sunt acre
asa ca astazi asta am gatit
si maine fac dulceta, sirop si o mare prajitura cu capsune ca dupa amiaza trebuoe sa plec si la calin la serbare
se simte mai bine asa ca cvom fi prezenti
gabriela- Moderator
- Mesaje : 1493
Reputatie : 7
Data de inscriere : 22/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
ola fetele,
pentru cele care vreti sa faceti dulceata sau sirop de capsune sa va dau niste cantitati ca sa va orientati
5 kg capsune si 3 kg zahar mi-au iesit 6 borcane ( de 400 gr) de dulceta si 1,5 l sirop
hai mamici la dulceta ca o sa manace copiilasii toata iarna si sa vedeti ce clatite delicioase faceti cu dulceata de caspune
pentru cele care vreti sa faceti dulceata sau sirop de capsune sa va dau niste cantitati ca sa va orientati
5 kg capsune si 3 kg zahar mi-au iesit 6 borcane ( de 400 gr) de dulceta si 1,5 l sirop
hai mamici la dulceta ca o sa manace copiilasii toata iarna si sa vedeti ce clatite delicioase faceti cu dulceata de caspune
gabriela- Moderator
- Mesaje : 1493
Reputatie : 7
Data de inscriere : 22/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
ciorbita de perisoare si supa de legume ieri
acum o mancarica de dovlecei
acum o mancarica de dovlecei
gabriela- Moderator
- Mesaje : 1493
Reputatie : 7
Data de inscriere : 22/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
eu am noroc cu mama caci le face ea.
sapt trecuta am curatat si noi o lagita si 2 galetuse de 5 kg ce capsuni si am facut gem. am facut si din cirese cateva pt ca ne-am axat mai mult pe compot. la noi nu prea se mananca gemurile si dulceturile doar cu ceai si unt sau in clatite.
sapt trecuta am curatat si noi o lagita si 2 galetuse de 5 kg ce capsuni si am facut gem. am facut si din cirese cateva pt ca ne-am axat mai mult pe compot. la noi nu prea se mananca gemurile si dulceturile doar cu ceai si unt sau in clatite.
nicsor2009- Junior
- Mesaje : 1366
Reputatie : 4
Data de inscriere : 21/02/2011
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
am bagat si eu la cuptor reteta ta de peste, katrin! sper sa ii placa lui mihnea!
nicsor2009- Junior
- Mesaje : 1366
Reputatie : 4
Data de inscriere : 21/02/2011
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
a iesit bun pestele dar nu pot sa spun ca a papat f mult, doar cateva inghitituri....cred ca ii mentine silueta
azi am facut ciorbita de cartofi ca imi era pofta si dovlecei pane cu usturoi.
azi am facut ciorbita de cartofi ca imi era pofta si dovlecei pane cu usturoi.
nicsor2009- Junior
- Mesaje : 1366
Reputatie : 4
Data de inscriere : 21/02/2011
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
sunt intr-o mare pana de idei, nu stiu ce sa fac de mancare. Am intrat sa vad ce ato mai gatit voi.
Peste as face si eu dar trebuie cumparat, si la cum ploua afara sa nu scoti nici un caine in ploaie.
OfffffDovlecei nu mai papa mandra mea. Perisoare acum le-am terminat. Daca fac supa cu taietei sau galuste se ia al meu iarasi de viata mea ca iarasi fac? Cred ca pana la urma fac o ciorbica de pui cu usturoi si tarhon, iar felul doi taietei cu varza. Deci tot merg la cumparaturi, nu mai am varza ca mi-a facut-o al meu salata ieri seara )
Peste as face si eu dar trebuie cumparat, si la cum ploua afara sa nu scoti nici un caine in ploaie.
OfffffDovlecei nu mai papa mandra mea. Perisoare acum le-am terminat. Daca fac supa cu taietei sau galuste se ia al meu iarasi de viata mea ca iarasi fac? Cred ca pana la urma fac o ciorbica de pui cu usturoi si tarhon, iar felul doi taietei cu varza. Deci tot merg la cumparaturi, nu mai am varza ca mi-a facut-o al meu salata ieri seara )
rody_ms- Admin
- Mesaje : 1403
Reputatie : 5
Data de inscriere : 15/02/2011
Varsta : 56
Localizare : Targu Mures
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
nu am mancat niciodata nici una , nici alta.... spune-ne si noua retetele!
al meu nu se da in vant nici dupa varza nici dupa taietei, dar poate mie imi place! si eu as face o varza noua ca nu am mancat anul acesta.....
al meu nu se da in vant nici dupa varza nici dupa taietei, dar poate mie imi place! si eu as face o varza noua ca nu am mancat anul acesta.....
nicsor2009- Junior
- Mesaje : 1366
Reputatie : 4
Data de inscriere : 21/02/2011
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
ola
acum fac o mncaricaz de fasole pastai
acum fac o mncaricaz de fasole pastai
gabriela- Moderator
- Mesaje : 1493
Reputatie : 7
Data de inscriere : 22/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
Special pt Gabitza:
Chec
1 Pachet de margarina
1 cana zahar
5-6 linguri ulei
1 lingurita bicarbonat stins
200 ml apa
faina ca la chec
arome (rom, vanilie, nuci-macinate sau intregi, stafide) - la alegere
O jumatate de cana zahar se freaca cu margarina. Cealalata jumatate se arde pe foc incet pana devine maroniu inchis, apoi se stinge cu cei 200 ml apa (cand torni apa, tragi zaharul de pe foc), apoi se pune iar pe foc pana se topeste tot. Se raceste.
La margarina frecata cu zaharul se adauga faina in ploaie, bicarbonatul stins, iar alternativ cu faina se pune si siropul de zahar ars. Apoi cele 5-6 linguri de ulei.
In compozitie se adauga si mirodeniile si nuci, alune, stafide, rahat - dupa preferinta.
Iese un chec in tava normala.
Pofta buna!
Chec
1 Pachet de margarina
1 cana zahar
5-6 linguri ulei
1 lingurita bicarbonat stins
200 ml apa
faina ca la chec
arome (rom, vanilie, nuci-macinate sau intregi, stafide) - la alegere
O jumatate de cana zahar se freaca cu margarina. Cealalata jumatate se arde pe foc incet pana devine maroniu inchis, apoi se stinge cu cei 200 ml apa (cand torni apa, tragi zaharul de pe foc), apoi se pune iar pe foc pana se topeste tot. Se raceste.
La margarina frecata cu zaharul se adauga faina in ploaie, bicarbonatul stins, iar alternativ cu faina se pune si siropul de zahar ars. Apoi cele 5-6 linguri de ulei.
In compozitie se adauga si mirodeniile si nuci, alune, stafide, rahat - dupa preferinta.
Iese un chec in tava normala.
Pofta buna!
danutza17- Junior
- Mesaje : 1486
Reputatie : 5
Data de inscriere : 21/02/2011
Varsta : 45
Localizare : Suceava
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
haideti sa va dau o reteta de pasta rece pt cand o sa vina caldurile alea mari!
se fierbe pasta in apa cu sare , apoi se de sub un jet de apa ca sa se raceasca si sa nu se lipeasca! intre timp taiati rosii si mozzarela cubulete, masline negre taiate rondele si ton!! si un pic de ulei de masline!!! e super buna!! daca nu gasiti mozzarella cred ca puteti pune si un alt fel de branza, in functie de gustul vostru!! pofta una!! a si se pune la frigider!! cel mai bine merge pasta mai scurta nu spaghetele
se fierbe pasta in apa cu sare , apoi se de sub un jet de apa ca sa se raceasca si sa nu se lipeasca! intre timp taiati rosii si mozzarela cubulete, masline negre taiate rondele si ton!! si un pic de ulei de masline!!! e super buna!! daca nu gasiti mozzarella cred ca puteti pune si un alt fel de branza, in functie de gustul vostru!! pofta una!! a si se pune la frigider!! cel mai bine merge pasta mai scurta nu spaghetele
otilia- Junior
- Mesaje : 156
Reputatie : 1
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 36
Localizare : firenze
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
oti si nu le bagi la cuptor sa se topeasca branza?
asa crude >?
eu acum fac o supa de pui si o tocanite de dovlecei si cartofi la care voi face si o mare salata de sezon
aseara cartofi prajiti si pui la gratar si bineinteles o mare salata
problema este ca Ancuta nu vrea nici o leguma cruda
am incercat cu toate, le mesteca si apoi se stramba si le scuipa
asa crude >?
eu acum fac o supa de pui si o tocanite de dovlecei si cartofi la care voi face si o mare salata de sezon
aseara cartofi prajiti si pui la gratar si bineinteles o mare salata
problema este ca Ancuta nu vrea nici o leguma cruda
am incercat cu toate, le mesteca si apoi se stramba si le scuipa
gabriela- Moderator
- Mesaje : 1493
Reputatie : 7
Data de inscriere : 22/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
nu Gaby!! cruda!! mozzarela e o branza asa cu un gust destul de neutru ca sa zic asa.... merge la multe retete reci!! de ex aici se mai face asa : rosii taiate rondele cu rondele de mozzarella si se pune doar sare si ulei de masline deasupra si daca iti place busuioc!!
Tre sa va dau o reteta super tare de vara!!
ulei de masline, caliti 2 catei de usturoi dupa care se scot afara, cubulete de rosii si busuioc proaspat!! le tin cam 15 minute la foc cu capac pana se face un sos!! si intre timp se pune pasta la fiert (spaghetti) si la sfarsit se scurge si se pune peste sos!! eu pun foarte multe rosii!! cred ca mai bine de un kg la jumatate de kg de pasta si o mana de busuioc proaspat!! a si se pune parmezan in farfurie, in functie de cat vrea fiecare!! noi ne mai punem si ulei picant deasupra pofta buna!!
Tre sa va dau o reteta super tare de vara!!
ulei de masline, caliti 2 catei de usturoi dupa care se scot afara, cubulete de rosii si busuioc proaspat!! le tin cam 15 minute la foc cu capac pana se face un sos!! si intre timp se pune pasta la fiert (spaghetti) si la sfarsit se scurge si se pune peste sos!! eu pun foarte multe rosii!! cred ca mai bine de un kg la jumatate de kg de pasta si o mana de busuioc proaspat!! a si se pune parmezan in farfurie, in functie de cat vrea fiecare!! noi ne mai punem si ulei picant deasupra pofta buna!!
otilia- Junior
- Mesaje : 156
Reputatie : 1
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 36
Localizare : firenze
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
pasta cu somon afumat :
se ia o bucata de somon, se taie cubulete, se caleste foarte putin in ulei de masline sau in unt si la sfarsit se pune o cutie de smantana de gatit deasupra!! de obicei se foloseste pasta proaspata cu ou (tagliatelle)
pofta buna!!
se ia o bucata de somon, se taie cubulete, se caleste foarte putin in ulei de masline sau in unt si la sfarsit se pune o cutie de smantana de gatit deasupra!! de obicei se foloseste pasta proaspata cu ou (tagliatelle)
pofta buna!!
otilia- Junior
- Mesaje : 156
Reputatie : 1
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 36
Localizare : firenze
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
mai omorat cu retetele astea
offffffff si calin este la regim si bineinteles si noi
mama lor
ca nici peste nu are voie, nici smantana
offffffff si calin este la regim si bineinteles si noi
mama lor
ca nici peste nu are voie, nici smantana
gabriela- Moderator
- Mesaje : 1493
Reputatie : 7
Data de inscriere : 22/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
dar aia cu rosii si busuioc o pot face
gabriela- Moderator
- Mesaje : 1493
Reputatie : 7
Data de inscriere : 22/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
o reteta de blat mai pufos de pizza nu ai oti?
ca a mea iese buna dar cam tare!
ca a mea iese buna dar cam tare!
gabriela- Moderator
- Mesaje : 1493
Reputatie : 7
Data de inscriere : 22/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
ba da Gaby!! am auzit o reteta dar nu am incercat niciodata... framanti normal foarte putin si lasi aluatul la frigider!! a doua zi framanti iar si adaugi aluatul facut inainte!! si poti sa repeti asta de mai multe ori!! cica iese un aluat foarte pufos, chiar si painea!! eu de obicei framant normal si pun ulei de masline, si imi iese un aluat bun, poti incerca asa.. e mai putin de munca la el!
sa iti dau un sos bun de pizza!! in ulei de masline calesti ceapa si usturoi taiate marunt si adaugi sos de rosii!! pui capacul si dai la foc mic pt jumate de ora iar ininte sa opresti cu 5 minute se pune zahar si origano!! cu sosul asta poti face si pasta, poti inlocui origano cu busuioc, sau poti sa pui si masline daca va plac, uite cate retete cu un singur sos
o sa ma mai gandesc la retete pt Calin daca ii place pasta!
sa iti dau un sos bun de pizza!! in ulei de masline calesti ceapa si usturoi taiate marunt si adaugi sos de rosii!! pui capacul si dai la foc mic pt jumate de ora iar ininte sa opresti cu 5 minute se pune zahar si origano!! cu sosul asta poti face si pasta, poti inlocui origano cu busuioc, sau poti sa pui si masline daca va plac, uite cate retete cu un singur sos
o sa ma mai gandesc la retete pt Calin daca ii place pasta!
otilia- Junior
- Mesaje : 156
Reputatie : 1
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 36
Localizare : firenze
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
saru mana de sfaturi
gabriela- Moderator
- Mesaje : 1493
Reputatie : 7
Data de inscriere : 22/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Re: ce gatiti azi gospodinelor?
ciorbita de perisoare si o mancare care nu stiu cum se cheama facuta cu ce aveam prin frihgider
baza praz, piept de porc si rosii............a iesit super buna
baza praz, piept de porc si rosii............a iesit super buna
gabriela- Moderator
- Mesaje : 1493
Reputatie : 7
Data de inscriere : 22/02/2011
Varsta : 48
Localizare : Bucuresti
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|